Det hemliga kärleksbrevet

Hej Älskling! 

Vill bara att du skall veta hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig. Även om det inte finns tillräckligt med ord för att beskriva min kärlek till dig. För jag älskar dig mer än hela universum, jag älskar dig fram och tillbaka till Pluto fem miljoner gånger. 

Jag minns när vi satt på Helsingborgfestivalen och du kysste mig för första gången. Jag minns hur dina läppar smakade, jag minns hur det värmde hela mitt hjärta. Att äntligen förstå, att äntligen våga visa. Att äntligen få berätta för dig hur jag kände. 
Jag minns första gången jag såg dig på fotbollsplanen i Trelleborg. Du stod och luta dig mot räcket, att bara se dig där gjorde mig varm i hela kroppen. Du lyste upp tillvarorn genom att bara vara där, du var den allra perfektaste som någonsin tittat på mig. Du var den jag ville presentera som min!

Men jag är som jag är och vågar inte. Jag satt i min ensamhet och tänkte, men jag vågade inte. Jag visste inte vad jag skulle säga, jag visste inte hur du skulle reagera?! 
Tänk så hade du inte dem känslorna för mig, som jag hade för dig?! 
Tänk så tyckte du jag var en tönt och kunde dra?!

Som den mes jag var tänkte jag tyst och i min ensamhet. Att du skulle få veta vad jag kände var det inget snack om överhuvudtaget. Men känslorna växte och jag sprack inombords! Du var ju den allra bästa, du var den enda jag ville kunna presentera som min tjej. Att få krama dig, få pussa dig och att bara få hålla din hand i min. Det var drömmar ingen verklighet !!

Men dagen kom då du kysste mig, den dagen minns jag som igår. Nu är det du o jag, och jag älskar dig lika mycket nu som jag gjorde då. Jag kommer aldrig släppa ut dig från mitt hjärta, för lämnar du mig så tar du mitt hjärta med dig. Du är absolut den enda som jag vill leva med, du är den enda som jag vill få kalla min bara min. 

Du är min förevigt och jag är din. Att få säga vi och presentera oss som ett par känns som en dröm. Jag är lycklig nu och ingen annan än du kommer någonson kunna få mig lycklig. Du är den bästa som finns och du är min kärlek. Jag älskar dig mitt hjärta, mitt allt, mitt liv, min kärlek! <3 <3 <3
<3 Till min käraste Pernilla <3
<3 Jag älskar dig mest av hela mitt hjärta <3
1 dingirlforever.bloggplatsen.se:

skriven

Naee älskling min jag älskar dig mer än vad duu tror du tror du vet men du vet inte hur mycket jag älskar dig. Satt hos min syster o bara tittade på en bild på dig o visade bilden för
henne o sa visst är han söt och hon svarar säg
de till han men jag
vågade inte erkänna att
jag vill ha dig ville dela mitt liv med dig var rädd att du inte kände samma så höll de för mig o henne sen kom dagen då du sa de o då va de min tur att säga att jag kände lika dant!! <3 minns första kyssen på Helsingborgsfestivalen som om de va igår de va dig jag tittade på de va dig jag kände att du är den personen jag älskar och jag älskar dig bara mer o mer för varje dag som går! Kommer aldrig lämna dig någonsin aldrig mitt hjärta är ditt jag är din och du är min så ska de vara livet ut älskling vår framtid våra planer och allt de ska bli hjärtat <3 <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: